Kött middag Pasta Svamp Varmrätt

Strimlad lövbiff med kantareller och dijon

Du behöver:
500 gr lövbiff
100 g förvällda kantareller
3 dl vatten
1 ½ msk Oxfond
1 st Schalottenlök
1 Burk crèmebonjour Kantarell (färskost)
1-2 tsk dijonsenap
1 burk crème fraiche
Smör
Salt
Peppar
Färsk timjan

Gör så här:
Strimla lövbiffen och stek i smör och krydda med salt och peppar. Häll på vattnet och ox fonden och låt sjuda medans du i en annan panna steker den hackade löken mjuk samt fräser på kantarellerna lite lätt.
Häll över kantarellerna och löken i pannan med lövbiffen. Tillsätt crème bonjour osten och crème fraiche samt dijonsenapen och rör om. Smaka av med mer Dijon efter din egen smak. Låt puttra ihop och tillsätt en rejäl knippe färsk hackad timjan.
Om du tycker rätten är för tjock späd med lite till vatten. Servera med ny kokt pasta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *